TOMTER TVEDESTRAND

FANTASTISKE STRANDTOMTER VED TVEDESTRANDSFJORDEN

Vi kan tilby tomter og ferdige strandvillaer på et nytt, unikt tomteområde på ca 300 mål med 300 meter strandlinje, flott sjøutsikt og sol fra morgen til kveld. Du velger selv om du vil kjøpe tomt og bygge din drøm eller kjøpe nøkkelferdig strandvilla.

Hver Strandvilla plasseres solrikt mot vakre friområder og sjøen - med eget bryggeanlegg og flott sandstrand. Her er mulighetene mange og begrensningene få. Gunstige reguleringsbestemmelser gir rom for å bygge både romslig og med høy standard - et sted du kan være hele året - eller så ofte du vil.

Tomtene ligger 3,5 km sør for Tvedestrand sentrum ved kystveien mot Kilsund og Arendal. Området er ferdig regulert med opparbeidet infrastruktur. Mange Strandvillaer er bygget men vi har fortsatt noen tomter igjen.

For nærmere opplysninger ta kontakt med Leif Flemming Bakke, bakke@capnova.no tlf 907 22 200.

Hantho Brygge – nye fritidsboliger i Tvedestrand.

Vi har under oppføring 6 fritidsboliger med høy standard på Hantho Brygge ved Tvedestrand.  Fritidsboligene vil være ferdige og klar for overlevering til kjøper i begynnelsen av mai. Salget starer i februar men er du interessert i mer opplysninger er det bare å ta kontakt.